Slack bots

Til dagligt får vi hos Nodes serveret mad fra Massivecatering til frokost. På deres website kan man se, hvad dagens menu er, men for at gøre det lettere at se, hvad vi skal have at spise, har jeg lavet en Slack-bot, som reagerer, hvis man skriver

/lunch

Hvilket resulterer i, at man som bruger får vist menuen direkte på Slack. Udfordringen er dog at menuen oftes kun er på dansk, og eftersom der er mange forskellige nationaliteter på kontoret, er den danske beskrivelse ikke forståelig for alle. Jeg implementerede derfor oversættelse af menuen via Microsoft Translator Text API, men pga. hastigheden på API’et, var jeg nødt til at gemme dataen, i stedet for at vise den real time, som jeg havde gjort tidligere. Da dataen skulle gemmes, tilføjet jeg samtidig et add-on – en emoji-translator. Når botten viser, hvad vi skal have til frokost, søger den samtidig efter om der findes en emoji for det ord, der står vi skal have af spise.

Det ser sådan her ud, når man benytter integrationen i vores slack-channels:

Derudover har jeg lavet to andre bots. En der fortæller, hvornår det er Fifa-tid (fredag kl 17) og en anden der fungerer som reminder, til de udviklere der er booket på de opgaver, som jeg er ansvarlig for.